Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Krydret kyllingegryde

Krydret kyllingegryde

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 10/01/2012 - 13:28

Ingredienser til krydret kyllingegryde

(3 pers.)

400 g kyllingefilét
Olie til stegning
250 g champignon
2 løg
50 g chorizopølse
1 tsk. hele rosenpeber
3 stilke bladselleri
1 spsk. tomatpuré
2 dl grønsagsbouillon
1½ dl fløde
100 g ærter
1 tsk. salt
1 spsk. majsstivelse
½ bdt. persille

Tilbehør
Ris

Fremgangsmåde til krydret kyllingegryde

Skær kyllingen i mundrette stykker og brun dem i olien. Skær løgene i tern. Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene. Tilsæt chorizopølsen i tern, hele rosenpeber og bladselleri i skiver og lad det svitse med et par min. Tilsæt tomatpuré, bouillon og fløde og lad retten simre i 15 min. Tilsæt ærterne og jævn retten med majsstivelse rørt ud i lidt vand. Smag retten til og servér den med kogte ris og drysset med hakket persille.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Citron-ingefærkylling [1]
Estragonkylling [2]

[3]

fjerkræ [4]
kylling [5]

Smagfuld aftensmad med kylling, chorizo og grønt

hovedretter [6]
Onsdag d. 2. april 2014 - af Redaktion
Image icon 14-krydret-kyllingegryde-362.jpg [7]
Landscape 1
1
artikel abo 05
0

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/krydret-kyllingegryde

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/Mad/Hovedret/2014/03/12 Citroningefaerkylling.aspx
[2] https://www.familiejournal.dk/Mad/Hovedret/2014/03/13 Estragonkylling.aspx
[3] https://www.familiejournal.dk/om-os/koeb-abonnement-paa-familie-journal-og-faa-bladet-med-posten-allerede-soendag
[4] https://www.familiejournal.dk/tags/fjerkrae
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/kylling
[6] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[7] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2014/april/uge-14/mad/14-krydret-kyllingegryde-362.jpg