Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Skinkegryde med salvie og hvidløg

Skinkegryde med salvie og hvidløg

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 10/08/2010 - 12:57

(3 pers.)
20 min. + 35 min. i gryden

550 g skinkekød
1 spsk. smør
3 dl bouillon
2 hakkede fed hvidløg
1 ds. flåede tomater
3 blade frisk salvie
1 tsk. salt
Friskkværnet peber
2 porrer

Tilbehør
Ris
Gulerødder

Skær kødet i mindre stykker og brun dem i smørret. Tilsæt bouillon, hvidløg, tomater, salvie, salt og peber. Lad retten småsimre under låg i 35 min. Skær porrerne i ringe og lad dem koge med i yderligere ca. 10 min. Smag til med salt og peber og server med kogte ris og dampede gulerødder.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Indbagt skinke og svampe
[1]Ovnstegt skinke med små kartofler og to salater [2]
Skinke med rødvinskanel, sky og pærer [3]

[4]

Lækker gryderet til 3 personer

hovedretter [5]
Torsdag d. 21. oktober 2010 - af Redaktion
Image icon 85111ff7ceef4957abdddbd78d42393e.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/skinkegryde-med-salvie-og-hvidloeg

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/Mad/Hovedret/2010-28-Indbagt-skinke-og-svampe.aspx
[2] https://www.familiejournal.dk/Mad/Hovedret/2009_13_Ovnstegt%20skinke%20med%20smaa%20kartofler%20og%20to%20salater.aspx
[3] https://www.familiejournal.dk/Jul/Julemad/2009-51-Skinke-med-roedvinskanel-sky-og-paerer.aspx
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/85111ff7ceef4957abdddbd78d42393e.jpg