Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Skindstegt torsk med æble og sellericreme

Skindstegt torsk med æble og sellericreme

Written by Kirsten Gamst On the 02/10/2018 - 12:00

Ingredienser til skindstegt torsk med æble og sellericreme

(4 pers.)

1 knoldselleri
2 kartofler
5 dl mælk
2 fed hvidløg
25 g smør
Salt og peber
2 æbler
1 rødløg
100 g bacontern
3 stilke timian
4 stk. torsk med skind
1 spsk. smør
 

Alternativ til skindstegt torsk med æble og sellericreme: Torsk i persille-citronsovs [1]

Fremgangsmåde 

Skræl selleri og kartofler og skær dem i mindre stykker. Kog selleri og kartofler møre i mælken sammen med hvidløg og hæld mælken fra. Blend rodfrugterne til en glat puré med smør og smag til med salt og peber.
Skær æbler og rødløg i tern og rist baconternene i smørret. Tilsæt æble, løg og timian og giv dem et par minutter. Steg torsken i smørret på skindsiden, til den netop er gennemstegt, og krydr med salt og peber. Servér torsken på selleripuréen med æblebacon over.

[2]
 

 

torskefilet [3]
æble [4]
selleri [5]

Pandestegt torsk serveres med creme af selleri og kartoffel og en æble-løg-bacon-blanding.

hovedretter [6]
Lørdag, 10. februar 2018 - 12:00 - af Kristina Marckmann.
Image icon Skindstegt-torsk-med-aeble-og-sellericreme.jpg [7]
Landscape 1
0
artikel abo 08
1806 [8]
73

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/skindstegt-torsk-med-aeble-og-sellericreme

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/torsk-i-persille-citronsovs
[2] https://www.familiejournal.dk/om-os/koeb-abonnement-paa-familie-journal-og-faa-bladet-med-posten-allerede-soendag
[3] https://www.familiejournal.dk/tags/torskefilet
[4] https://www.familiejournal.dk/tags/aeble
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/selleri
[6] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[7] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/article/skindstegt-torsk-med-aeble-og-sellericreme.jpg.jpg
[8] https://www.familiejournal.dk/workflow-groups/1806