Ingredienser til fiskefrikadeller af laks med hvidkålssalat
(3 pers.)
500 g laks
100 g kogte
kartofler
1 æg
1 spsk. mel
50 g rejer
½ tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
¼ hvidkålshoved
2 gule
peberfrugter
1 bdt. forårsløg
½ dl olivenolie
1 spsk. limesaft
Salt og peber
1 bdt. klippet dild
Alternativ til f [1]iskefrikadeller af laks med hvidkålssalat: Ristet fisketatar med asparges og hvidløgscreme [1]
Fremgangsmåde
Hak laksen, mos kartoflerne og rør det sammen med æg og mel. Tilsæt hakkede rejer, salt og peber og rør farsen jævn. Form farsen til frikadeller og steg dem i lidt olie.
Snit hvidkål og peberfrugter papirtyndt og bland det med forårsløg skåret i ringe. Pisk olie, limesaft, salt og peber sammen til en marinade og hæld den over salaten. Vend dild i salaten og servér med et stykke godt brød.