Julemiddag: Skøn honningsødet rødkålssalat
(8-10 pers.)
1 kg rødkål
2½ tsk. salt
1 stort rødløg
2 spsk. citronsaft
2-3 spsk. honning
6 knuste enebær
½ dl lyse rosiner (kan udelades)
Groftkværnet peber
Prøv noget andet end rødkålssalat: And med tyttebærsovs og rødkål [1]
Snit kålen fint og bland den med salt. Knug kålen godt med hænderne, så saltet trænger ind, og noget af væden siver ud. Lad kålen trække ½ time. Hæld den i en sigte, skyl og lad den dryppe af. Pil løget og skær det i skiver. Bland kål, løg, citronsaft og enebær og smag til med honnning og peber. Salaten kan stå 2-3 dage tildækket i køleskab.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
FESTLIGE KAGER OG DESSERTER
Med Decomax kan du sprøjte lagkager op, lave macaroons og dekorere cupcakes uden brug af sprøjtepose.
Køb pennen i shoppen for 199 kr. [2]
Find flere opskrifter her...
Ribbenssteg med skysovs og agurkesalat [3]
Julerødbeder [4]
Få tjek på al julemaden her... [5]
Gå ikke glip af årets julekalender - præmier for over 75.000 kr. [6]
Kender du kogebogen? Klik her... [7]
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [8]