Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Italiensk nøddekage

Italiensk nøddekage

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 10/26/2010 - 13:56

(4 stk. - 30 pers.)

800 g blendede hasselnødder
20 æg
700 g sukker
400 g smeltet smør
Kornene af 2 vaniljestænger
Lidt flormelis til drys

Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne med sukker i 10 min., til det er helt lysegult. Kom vaniljekornene i og fold hasselnødderne i dejen sammen med smeltet, afkølet smør. Pisk hviderne stive og fold dem i. Kom dejen i fire smurte, bagepapirforede forme og bag ved 180° i 50-60 min. Kan fryses. Kan pyntes med sigtet flormelis og kan serveres med færdigkøbt is el. flødeskum samt frisk frugt.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Lav en middag med...
Skaldyrstærte [1] til forret
Braiseret skinkesteg med citron og oregano [2] til hovedret

Se artiklen "Buffet til rund fødselsdag" her... [3]

[4]
kager [5]

Skøn dessert til festen

dessert og kage [6]
Tirsdag d. 2. november 2010 - af Redaktion
Image icon 05a7a976cf51455d9dd140c4725bd571.jpg [7]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage/italiensk-noeddekage

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/braiseret-skinkesteg-med-citron-og-oregano
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/mad-abc
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/kager
[6] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage
[7] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/05a7a976cf51455d9dd140c4725bd571.jpg