Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Langtidsbraiseret svinekam

Langtidsbraiseret svinekam

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 03/19/2010 - 13:03

(4 pers.)
20 min. + 3½ time i ovnen

800 g nakkekam uden svær
½ l æblemost
Salt og peber
Lidt smør
300 g jordskokker
300 g selleri
Olivenolie
Hakket persille

Tilbehør
Brød el. ris


Skær nakkekammen i 4 tykke skiver. Drys med salt og peber og brun dem godt i lidt smør og olie på en pande. Læg dem i et ovnfast fad og hæld æblemost over. Sæt dem i ovnen ved 150° i 31/2 time. Skræl jordskokker og selleri og skær i store, grove tern. Vend dem i salt, peber og olivenolie og stil dem i ovnen i 1½ time ved 100°. Lige til sidst, når kødet er taget ud, kan der skrues op, så grønsagerne får lidt brun overflade. Drys med persille

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv flere lækre retter...
Svinebryst med æbler og blomkål [1]
Braiserede svinekæber med persillerødder
[2]Svinekoteletter med blomkålsris og karry [3]

[4]

Serveret med bagte rodfrugter

hovedretter [5]
Fredag d. 26. marts 2010 - af Redaktion
Image icon e88cb4a556ee4950a858bea02e995929.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/langtidsbraiseret-svinekam

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/svinebryst-med-aebler-og-blomkaal
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/braiserede-svinekaeber-med-persilleroedder
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/svinkoteletter-med-blomkaalsris-og-karry
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/e88cb4a556ee4950a858bea02e995929.jpg