Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > DDV-opskrift: Juleråkost

DDV-opskrift: Juleråkost

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 05/20/2010 - 13:29

50 g gulerod
50 g rødbede
50 g pastinak
50 g knoldselleri
15 g rosiner (el. anden tørret frugt)
15 g hasselnødder
75 g tilberedte kastanier (fås vakuumpakkede)
½ æble
½ appelsin
15 g olie (gerne nøddeolie)
Citronsaft

30 g rugbrød


TIP

  • Server 80 g røget mørbrad sammen med jule-råkosten.

Ordn alle grønsagerne og skær dem i så tynde strimler som overhovedet muligt (eller riv dem). Bland dem sammen med rosiner og lethakkede nødder og kastanier samt æblet og appelsinen, der er skåret i små stykker.
Fordel olie og citronsaft over råkosten og vend den godt rundt.
Server råkosten med skinke eller anden tilberedt kød.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter [1]


Flere gode frokoster De Danske Vægtkonsulenter...
Sild med æg og karrysalat [2]
Sellerisuppe med kokosmælk [2]
Røget kylling med avocadosalat [2]

jul [3]
julemad [4]

Prøv en lækker frokost fra De Danske Vægtkonsulenter

hovedretter [5]
Fredag d. 13. november 2009 - af Redaktion
Image icon 81da28e4b3fc407fb927fe02dac03c11.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/ddv-opskrift-juleraakost

Links
[1] http://www.vaegtkonsulenterne.dk/
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter
[3] https://www.familiejournal.dk/tags/jul
[4] https://www.familiejournal.dk/tags/julemad
[5] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/81da28e4b3fc407fb927fe02dac03c11.jpg