1 stilk bladselleri
1 æble
1 spsk. rapsolie
100 g rødbede
4 dl æblejuice
1 stang kanel
Saft og skal af citron
Skær bladselleri i skiver, og skær æblet i tern. Sautér æble og bladselleri i olien et par min., skræl rødbeden, og skær den i tern. Tilsæt juice, rødbede, kanel samt citronskal og saft, og lad det småsimre under låg i 30 min. Blend suppen med en stavblender, smag til og lad den køle af.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Tomatsuppe [1]
Rødbedesuppe med honning og krydderurter
[2]Kartoffelmos-souffé med rødbede og æble
[3]
Find masser af skønne supper her... [4]
Kender du kogebogen? Klik her...
[5]Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [6]
Kold rødbedesuppe med æble
Suppen kan laves en dag eller to i forvejen og tages med på termoflaske
