(6 pers., tilbehør til f.eks. stegt kalv)
1½ kg vaskede kartofler skåret i både
2 røde peberfrugter i strimler
2 gule peberfrugter i strimler
1 stort løg i både
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
2 dl hakkede krydderuter (f.eks. persille, purløg og basilikum)
1 spsk. lys vineddike
Forsteg kartoflerne i ovnen ved 200° i 15 min. Steg imens løg og peberfrugter i olie på pande. Vend det hele sammen, og tilsæt krydderurter, salt og peber. Stil det hele i ovnen ved 190° i 45 min.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Prøv også...
Kartoffelgratin med svampe og ost [1]
Kartoffelmos med whisky og valnødder [2]
Grov mos med forårsløg [3]
Mere tilbehør...
Råsyltede agurker
[4]Ovnbagte æbler med ingefær og salat [5]
Ovnstegte både med farver
(6 pers., tilbehør til f.eks. stegt kalv)1½ kg vaskede kartofler skåret i både2 røde peberfrugter i strimler2 gule peberfrugter i strimler1 stort løg
