Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Gulerod og kylling i karry med ris

Gulerod og kylling i karry med ris

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 10/21/2010 - 16:42

(4 pers.)
10 min. + 20 min. kogning

500 g gulerødder, skrællet og i store, skrå stykker
1 spsk. olivenolie
4 kyllingefilet-stykker
1 rødløg i både
2 spsk. rogan josh (indisk karry-krydderi) el. mild karrysovs (færdig)
4 tomater i både
300 g frisk spinat

Tilbehør
Kogt ris

Kog gulerødderne 2 min. i saltet vend. Skær hver kyllingefilet i 3-4 stykker og steg i wok med olie og løg i 6 min. Rør karryen i og tilsæt tomater efter 1 min. Kog 1 min. mere og vend så skyllet spinat i wokken. Kom lidt vand ved og lad det koge i 2 min. Kom gulerødder ved og server med ris.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere retter her...
Thaikrydrede kødboller i kokoskarry [1]
Kyllingesatay med peanutsovs [2]
Hurtig kylling i ovn [3]

[4]
fjerkræ [5]
kylling [6]
kylling [6]
kylling [6]
kylling i karry [7]

Supernem ret til de travle dage

hovedretter [8]
Torsdag d. 4. november 2010 - af Redaktion
Image icon 919c33c2f8a94afc9e90741aa2acf46e.jpg [9]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/gulerod-og-kylling-i-karry-med-ris

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/thaikrydrede-koedboller-i-kokoskarry
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kyllingesatay-med-peanutsovs
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/hurtig-kylling-i-ovn
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/fjerkrae
[6] https://www.familiejournal.dk/tags/kylling
[7] https://www.familiejournal.dk/tags/kylling-i-karry
[8] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[9] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/919c33c2f8a94afc9e90741aa2acf46e.jpg