(2 pers.)
20 min.
200 g spaghetti
50 g revet pecorino
50 g revet parmesan
20 g smør
2 porrer i ringe
5 skiver pancetta (italiensk bacon)
Salt og peber
Tilbehør
Grøn salat
Rist bacon og læg til afdryp på køkkenrulle. Bræk i små stykker. Sauter porre i ringe i smørret. Tag dem op. Kog pastaen efter anvisning på pakken ca. 8 min., så den stadig er lidt hård at bide i. Hæld vandet fra, men gem noget af det. Kom pastaen op i panden med det resterende smør. Kom kogevand ved og kog færdig. Drys først med pecorinoen og dernæst parmesanen, så det ikke sætter sig i bunden af panden. Ryst den ofte. Vend med porrer og drys med pancetta og frisk peber. Server straks.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
FINE SKÅLE PÅ BORDET

Flot og klassisk skålesæt fra Ib Laursen i isblå.
Sættet kan købes på Familie Journal shoppen til 299 kr. [1]
Find flere opskrifter her...
Wraps med oksegryde [2]
Grønsagslasagne [3]
Pasta med ost, tomater og basilikum [4]
Kender du kogebogen? Klik her...
[5]Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [6]