Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Marinerede peberfrugter

Marinerede peberfrugter

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 10/11/2012 - 11:01

Ingredienser til marinerede peberfrugter

(4 pers.)

4 store peber-frugter i forskellige farver

Marinade
1 dl ekstra jomfruolie
1 spsk. vineddike
1 spsk. balsamico
1 fed hvidløg
Salt og peber

Pynt
1 lille løg

Tilbehør
Brød

Fremgangsmåde

Flæk peberfrugterne og fjern kernerne. Læg dem på en plade med bagepapir og sæt dem i en 225° varm ovn 15-18 min., til skindet begynder at løsne sig og bliver mørkt i kanten. Læg dem i en plastpose, til de er kolde. Pil skindet af og skær dem i strimler. Læg dem på et fad. Pisk marinaden sammen og hæld den over. Lad dem trække mindst 1 time. Hak løget og drys det over.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Vitello tonnato - kalv med tunsauce
[1]Farserede peberfrugter
[2]

Kender du kogebogen? Klik her...
[3]Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [4]

opskrifter [5]
opskrifter [5]

Lækkert tilbehør til kødet

forretter og tilbehør [6]
Lørdag d. 1. juni 2013 - af Redaktion
Image icon 22-marinerede-peberfrugter-362.jpg [7]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/marinerede-peberfrugter

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/Mad/Hovedret/2013/05/22 Kalv med tunsauce.aspx
[2] https://www.familiejournal.dk/Mad/Hovedret/2012/04/18-Farserede-peberfrugter.aspx
[3] https://www.familiejournal.dk/Kogebog/Hovedret.aspx
[4] http://shop.familiejournal.dk/default.aspx?load=main&data=productlistpaging&key=koekken&profile=FamilieJournalen&group=bolig&curpage=1
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/opskrifter
[6] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer
[7] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/2013/maj/uge-22/mad/22-marinerede-peberfrugter-362.jpg