4 usprøjtede citroner
2 dl vand
160 g sukker
3 spsk. sukker
Skær den gule skal af citronerne med en kartoffelskræller og skær den i strimler. Kog strimlerne i 3 dl vand i 5 min., hæld vandet fra og smid det ud. Kog vand og sukker op under omrøring, til sukkeret er opløst, tilsæt citronskallerne og lad det småsimre, til citronskallerne bliver gennemsigtige, ca. 20-30 min. Fisk citronskallerne op af sukkerlagen og lad dem dryppe af. Vend skallerne i den ekstra sukker, spred dem ud på et stykke bagepapir og lad dem tørre i ovnen ved 60° varmluft i 40 min.
Opskrift: Kristina Marckmann
Find flere opskrifter her...
Lemoncurd cupcake [1]
Små citroncupcakes med chokoladeglaze
[2]Kandiserede æbler
[3]
Læs mere om:
Violer i maden - en særlig delikatesse fra haven
[4]
Køkkenudstyr - til den bedste pris
[5]Kender du kogebogen? Klik her...
[6]Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [7]
Kandiseret citronskal
Smuk og smagfuld pynt til kager eller desserter
