(4 pers.)
¾ kg nye kartofler
1 løg
1 bdt. radiser
Sauce
75 g rygeost
2 dl ymer
Citronsaft
Salt og peber
100 g bacon i tynde skiver
Kog kartoflerne, køl dem af og skær dem i skiver. Pil løget og hak det fint. Rens radiserne og skær dem i skiver. Bland ymer og rygeost og smag til med citronsaft, salt og peber. Rist baconen sprød. Vend kartofler og løg i saucen. Kom salaten i en skål og læg baconskiver på toppen.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Mere tilbehør...
Varm kartoffelsalat og fennikel [1]
Kartoffelmos med whisky og valnødder
[2]Kartoffelgratin med svampe og ost [3]
Italiensk blomkål
[4]
Kartoffelsalat med rygeostsauce
Fin salat både til fisk og grillmad

Landscape 1
0
F