(4-5 pers.)
1 portion dej til criquettes pandekager
[1]
Fyld
1-2 æbler skåret i både
1 dl vand
1 tsk. kardemomme
1 spsk. flydende honning
½-1 glas brombærmarmelade
2 spsk. flydende honning
Tilbehør
Fyldig yoghurt (10%) eller en god vaniljeis
JEG ELSKER DESSERT
Er du også vild med dessert? Så vær med i Familie Journals dessertfællesskab på Facebook. Se mere her [2]
Pisk æggene godt med sukker og iskoldt vand. Tilsæt melet og rør blandingen så jævn som muligt. Pisk lidt efter lidt den kolde mælk i og til sidst det afkølede smør. Bag 8 pandekager på en lille slip let-pande.
Fyld: Kog æblerne lige netop møre i vand med honning og kardemomme og lad dem dryppe af. Læg pandekagerne i en stak i et ovnfast fad med æbler og brombærsyltetøj mellem hver. Pensl den øverste pandekage med honning og gratinér hele stakken 3-4 min. i ovnen ved 250°.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Uhm! pandekager...
Find endnu flere pandekager her...
[5]
Kender du kogebogen? Klik her...
[6]Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [7]