Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Frokostpostej med marinerede gulerødder

Frokostpostej med marinerede gulerødder

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 06/29/2010 - 10:59

(6-8 pers.)

FROKOSTPOSTEJ
400 g hakket svinekød
1 spsk. rasp
1 dl mælk
l løg
1 æg
75 g røget skinke
1 dl hakket persille
½ dl hakket løvstikke
1 tsk. hakkede, friske timianblade
Ca. 1½ tsk. salt
Peber


Udblød først raspen ca. 5 min. i mælken. Bland kødet med den udblødte rasp. Pil løget og riv det. Rør løg, æg, skinke skåret i små tern, krydderurter, salt og peber i farsen. Kom farsen i en form på ca. 1 l og læg alufolie over. Bag postejen 20 min. ved 200° på midterrillen. Tag folien af og bag den yderligere 30 min. Afkøl postejen i formen. Skær den i skiver, når den er helt kold. Postejen kan fryses.


MARINEREDE GULERØDDER
1 bdt. tynde, nye gulerødder
1½ dl friskpresset appelsinsaft
1 spsk. citronsaft
1 tsk. honning
½ tsk. salt

Skrub eller skrab gulerødderne og prik dem med an gaffel, så appelsinsmagen kan trække ind. Bring appelsin- og citronsaft, honning og salt i kog. Tilsæt gulerødderne og lad dem simre 8-10 min. under låg. Lad gulerødderne køle af i lagen.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter på små retter til strand- og skovturen her...
Græsk salat med skinkespid [1]
Makrelrillette [1]
Dobbeltdækkere med rogn [1]

[2]

God postej til at tage med på skov- eller strandturen

forretter og tilbehør [1]
Mandag d. 5. juli 2010 - af Redaktion
Image icon b50677539f7647c39fe3db7033e5a436.jpg [3]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/frokostpostej-med-marinerede-guleroedder

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer
[2] https://www.familiejournal.dk/tags
[3] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/b50677539f7647c39fe3db7033e5a436.jpg