Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Pasta med grønkål og skaldyr

Pasta med grønkål og skaldyr

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 01/05/2011 - 12:48

(2 pers.)
20 min.

200 g frisk grønkål
2 fed hvidløg
1 rødløg
1 spsk. olie
150 g blandede skaldyr (frost)
2 tomater
1 dl fløde 9%
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Tilbehør
Frisk pasta

Befri grønkålen for de grove ribber og skyl den grundigt. Blancher bladene i kogende vand, lad dem dryppe af i et dørslag og hak dem. Skær hvidløg og rødløg i fine tern og svits dem i olien. Lad grønkål og skaldyr svitse med et par min. og tilsæt tomaterne i fine tern sammen med fløden. Smag til med citronsaft, salt og peber og server med frisk pasta.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Rejesalat med nudler [1]
Dampet rødtunge med spinat og beurre blanc [2]
Moules frites [3]



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [4]

[5]
skaldyr [6]

Supernem middag med fisk og grønt

hovedretter [7]
Onsdag d. 12. januar 2011 - af Redaktion
Image icon 892df31bb88a45fc8b241726a333bf7d.jpg [8]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/pasta-med-groenkaal-og-skaldyr

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/rejesalat-med-nudler
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/dampet-roedtunge-med-spinat-og-beurre-blanc
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/moules-frites
[4] http://shop.familiejournal.dk/default.aspx?load=main&data=productlistpaging&key=koekken&profile=FamilieJournalen&group=bolig&curpage=1
[5] https://www.familiejournal.dk/tags
[6] https://www.familiejournal.dk/tags/skaldyr
[7] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[8] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/892df31bb88a45fc8b241726a333bf7d.jpg