Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Pølser med søde cherrytomater

Pølser med søde cherrytomater

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 06/30/2008 - 11:34

5 min. + 1 time i ovnen
(2 pers.)

600 g blandede cherrytomater (gule og flere slags røde)
2 kviste rosmarin og timian
1 laurbærblad
Lidt tørret oregano
2 fed hakket hvidløg
4-6 små tykke pølser
Lidt olie Balsamicoeddike
2 tykke skiver brød


Kom tomater, krydderurter, hvidløg og pølser i et ovnfast fad, drys med olie og eddike, salt og peber. Stil i 190° varm ovn og lad det stå og simre i 30 min. Ryst så rundt og giv 30 min. mere. Rist to tykke skiver brød og læg pølser og tomat med sovs over. Spis grøn salat bagefter.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

[1]

5 min. + 1 time i ovnen(2 pers.)600 g blandede cherrytomater (gule og flere slags røde)2 kviste rosmarin og timian1 laurbærbladLidt tørret oregano2

hovedretter [2]
Mandag d. 30. juni 2008 - af X
Image icon 4354c9c268f44e159d90a18c9f699500.jpg [3]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/poelser-med-soede-cherrytomater

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/tags
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[3] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/4354c9c268f44e159d90a18c9f699500.jpg