(4 pers.)
10 min. + 15 min. i ovnen
4 æbler
25 g smør
50 g makroner
75 g mandler
1 spsk. ahornsirup
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
250 g mascapone
150 g frosne brombær
Halvér æblerne og fjern kernehusene. Blend smør, makroner, mandler og sirup til en ensartet masse. Læg æblerne i et ovnfast fad, fordel mandelmassen over og bag dem i ovnen ved 190° i 15 min. Pisk æggeblommerne luftige med sukker og vaniljesukker og rør mascaponen i. Blend brombærrene og vend dem i cremen. Server straks de lune æbler med den kolde brombærcreme pyntet med lidt citronmelisse.
Madopskrift: Kristina Marckmann
DAMP DINE RÅVARER
Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr. [1]
Find flere opskrifter her...
Dessertpandekager med honningæbler [2]
Pærer med tyttebær [3]
Bagte blommer og æbler med sukkerslyng [4]
Find flere opskrifter med æbler her...
[5]
Kender du kogebogen? Klik her...
[6]Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [7]