Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Hummertårn

Hummertårn

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 11/25/2014 - 10:30

Ingredienser til hummertårn

(Forret, 6 pers.)

600 g hummerkød fra
store kogte sorte hummere
el. jomfruhummer
2 avocadoer
½ rød chili
2 tsk. thaifiskesovs
Revet skal af 1 citron
3 spsk. hakket koriander
1 spsk. neutral olie
Salt og peber
2 spsk. olie
Skaller fra hummerne
1 hakket stilk blegselleri
50 g hakket fennikel
½ hakket rød peberfrugt
1 hakket forårsløg
1 dl rucola
1 lille bdt. koriander
Lidt mynte
Citronsaft
Olie
Sennep, salt og peber

Fremgangsmåde til hummertårn

Brænd hummerskallerne i olien og si denne. Kom hakket blegselleri, fennikel, løg og peberfrugt i den varme olie og lad den køle af. Pil avocadoerne og blend med chili, fiskesovs, citronskal, koriander, olie, salt og peber. Læg hummer og avocadosalat i lag som et tårn (evt. i et rør). Top op med salatbladene vendt i olie, citron og sennepdressing. Pynt på tallerknerne med dyp af grønsagsolien langs kanten og server brød til.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen

[1]

Der er ikke ofte at man får hummer, hvilket primært skyldes prisen, da hummer smager helt fantastisk. Denne forret med hummer vil få alles tænder til at løbe i vand

forretter og tilbehør [2]
Onsdag d. 1. oktober 2008 - af Redaktion
Image icon 532064b042614cb29484dd63d8b5e9b7.jpg [3]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/hummertaarn

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/tags
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer
[3] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/532064b042614cb29484dd63d8b5e9b7.jpg