Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Walesboller

Walesboller

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 10/01/2008 - 12:41

(9 stk.)

125 g smør
125 g mel
1 dl vand
½ spsk. eddike

Fyld:
2 dl vand
60 g smør
120 g mel
2 æg

Pynt:
3 dl flormelis
2 spsk. vand
Ribsgele





Ælt smør, mel, vand og eddike sammen til en glat dej og lad den hvile koldt. Kog vand og smør til fyldet op og rør melet i til en ensartet masse. Lad blandingen afkøle let og rør æggene i et ad gangen. Rul dejen ud og skær den i firkanter på 10 x 10 cm. Læg 1 skefuld fyld på hver firkant og fold hjørnerne sammen. Læg bollerne med sammenfoldningen nedad på en bageplade og bag dem i ovnen ved 200° i 20 min. Lad bollerne afkøle og pynt dem med ribsgele og glasur rørt af flormelis og vand.


Opskrift: Helle Brønnum Carlsen og Kristina Miechels



PRØV OGSÅ ...
Vaniljegrovboller [1] Olivenboller
[2]
Pizzaboller [3] Frøboller [4]




[5]

(9 stk.)125 g smør125 g mel1 dl vand½ spsk. eddikeFyld:2 dl vand60 g smør120 g mel2 ægPynt:3 dl flormelis2 spsk. vandRibsgeleÆlt smør, mel, vand og

bagværk [6]
Søndag d. 12. oktober 2008 - af Redaktion
Image icon a7600188559b4c99ae374247a9bb6938.jpg [7]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/walesboller

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage/vaniljegrovboller
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/olivenboller
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/pizzaboller
[4] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk/froeboller
[5] https://www.familiejournal.dk/tags
[6] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/bagvaerk
[7] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/a7600188559b4c99ae374247a9bb6938.jpg