Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Stegte, marinerede tomater

Stegte, marinerede tomater

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 01/29/2010 - 11:38

(4 pers.)

5-6 ikke for store tomater
1 spsk. olivenolie
25 g grofthakkede valnøddekerner
Salt og peber
2 spsk. lys balsamicoeddike
1 tsk. blomsterhonning
Nålene af en lille kvist frisk rosmarin

Skær tomaterne i halve eller tykke skiver og steg dem på pande i olivenolie ved stærk varme 5 min. sammen med valnødder, salt og peber. Vend dem en gang med paletkniv. Bland balsamico og honning og hæld det over. Læg tomaterne med væde i et lille, halvdybt fad.
Spis tomaterne varme eller kolde som tilbehør til kødretter, biksemad eller til frokost med godt brød til.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Prøv mere tilbehør...
Varm kartoffelsalat og fennikelskiver [1]
Grønkålssalat med melon
[2]Ovnstegte både med farver [3]

[4]

Super tilbehør til middagen

forretter og tilbehør [5]
Søndag d. 14. februar 2010 - af Redaktion
Image icon 1d472e935d3d4a508be876f77313439b.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/stegte-marinerede-tomater

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/varm-kartoffelsalat-og-stegte-fennikelskiver
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/groenkaalssalat-med-melon
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/ovnstegte-baade-med-farver
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/1d472e935d3d4a508be876f77313439b.jpg