(4 pers.)
5-6 ikke for store tomater
1 spsk. olivenolie
25 g grofthakkede valnøddekerner
Salt og peber
2 spsk. lys balsamicoeddike
1 tsk. blomsterhonning
Nålene af en lille kvist frisk rosmarin
Skær tomaterne i halve eller tykke skiver og steg dem på pande i olivenolie ved stærk varme 5 min. sammen med valnødder, salt og peber. Vend dem en gang med paletkniv. Bland balsamico og honning og hæld det over. Læg tomaterne med væde i et lille, halvdybt fad.
Spis tomaterne varme eller kolde som tilbehør til kødretter, biksemad eller til frokost med godt brød til.
Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Prøv mere tilbehør...
Varm kartoffelsalat og fennikelskiver [1]
Grønkålssalat med melon
[2]Ovnstegte både med farver [3]
Stegte, marinerede tomater
Super tilbehør til middagen

Landscape 1
0
F