(4 pers.)
Kyllingefrikadeller
2 fed hvidløg
500 g hakket
kyllingekød 3-6%
2 stk. rødløg
1 stk. æg
50 g hvedemel
½ bdt. persille
15 g salattern 3% naturel, Cheasy
¾ dl letmælk
Salt og peber
Spinat-fennikel salat
½ pose spinat
1 stk. fennikel
100 g skalotteløg
1 usprøjtet citron
Olivenolie
Salt og peber
Rør det hakkede kyllingekød til en jævn masse. Hak løg og hvidløg meget fint og rør det i farsen. Hak persillen og salatternene, rør det i farsen sammen med æg, mel, salt, peber og mælk. Rør til en jævn fars. Lad farsen hvile 30 min. i køleskabet. Steg frikadellerne på en slip let-pande.
Skyl spinaten, lad den dryppe helt af og vend den med fennikel i tynde skiver. Hak skalotteløgene og bland dem i salaten. Rør dressingen af citronskal og saft, olivenolie og salt og peber. Vend dressingen i salaten.
Slankeopskrift: Familie Journals Slankeklub
FAMILIE JOURNALS SLANKEKLUB

Med Familie Journals Slankeklub kan du tabe op til 1 kilo om ugen.
Du bliver vejledt af din personlige diætist, og du får mulighed for at få vejledning i motion af din egen personlige træner.
Meld dig ind i Familie Journals Slankeklub her. [1]
Energi-information pr. portion
Energi 300 kcal/1244 kJ
Fedt: 8 g
Kulhydrater: 21 g
Protein: 32 g
Kostfibre: 3 g
Find flere slankeopskrifter i Familie Journals Slankeklub [2]
Prøv de andre lækre madopskrifter:
Kylling med rosenkålssalat og ærtedip [3]
Grydestegtkylling med agurkesalat [4]
Fetagratineret kylling [5]
Køkkenudstyr - til den bedste pris
[6]Kender du kogebogen? Klik her... [7]
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [8]