Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Simregryde

Simregryde

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 12/17/2009 - 13:54

(4 pers.)
30 min. + 3 timer i gryden

2-3 spsk. olivenolie
2 rødløg i både
3 gulerødder, ½ knoldselleri og 3 stængler blegselleri, alt i mindre stykker
4 upillede fed hvidløg
3 kviste rosmarin
2 laurbærblade
20 g tørrede svampe
1 kanelstang
1 kg skært oksekød i 4x4 cm store tern
1 spsk. hvedemel
2 ds. flåede tomater
½ l rødvin
Lidt persille til pynt

Tilbehør
Kartoffelmos og dampet spinat


Steg løg, gulerødder, selleri, hvidløg, rosmarin og tørrede udblødte svampe samt kanelstang i 5 min. i en stor gryde i olivenolie. Vend kødet i mel og brun det af flere gange i en pande med olie. Kom det i gryden til resten og tilsæt laurbærblade, flåede tomater og rødvin. Læg låg på og lad det småsimre i godt 3 timer. Drys med persille ved servering. Server med kartoffelmos og dampet spinat.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv mere i samme stil...
Vintersuppe med oksekød [1]
Efterårsgryde med kartoffelmos
[2]En kødelskers drøm [3]

[4]

Gryderet med masser af smag

hovedretter [5]
Fredag d. 1. januar 2010 - af Redaktion
Image icon 35f80bb424a24220b437c24440ee27e9.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/simregryde

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/vintersuppe-med-oksekoed
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/efteraarsgryde-med-kartoffelmos
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/en-koedelskers-droem
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/35f80bb424a24220b437c24440ee27e9.jpg