Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Pasta med muslinger

Pasta med muslinger

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 09/22/2008 - 12:45

20 min.
(4 pers.)

2 kg blåmuslinger el. 1 kg frosne grønskalsmuslinger
1 spsk. smør
150 g bacon i tern
2 finthakkede løg
2 kviste rosmarin
1 dl tør hvidvin
2 dl fløde 9%
Salt
Peber
500 g pasta

Rens de friske muslinger som beskrevet under tip. Steg baconternene gyldne i smørret. Vend løg og rosmarinkviste i baconen, og tilsæt muslingerne sammen med hvidvinen. Damp muslingerne under låg i 10 min., til de har åbnet sig (de frosne muslinger skal blot dampe 5 min.). Kog pastaen i letsaltet vand, og lad den dryppe af. Rør fløden i muslingerne, og smag til med salt peber. Vend pastaen i, og server med groft flute.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen
 

blåmuslinger [1]
muslinger [2]

Friske blåmuslinger, pasta og hvidvin i skøn forening. Få opskriften fra Familie Journal her.

hovedretter [3]
Torsdag d. 18. september 2008 - af Redaktion
Image icon 7ee028d12fd648779af0ad95929c1414.jpg [4]
Landscape 1
1
0

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/pasta-med-muslinger

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/tags/blaamuslinger
[2] https://www.familiejournal.dk/tags/muslinger
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[4] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/7ee028d12fd648779af0ad95929c1414.jpg