(4 pers.)
4 squash
1 løg
100 g parmesanost
Olivenolie til stegning
5 dl hytteost
1 tsk. stødt muskatnød
Salt og friskkværnet peber
8 dl tomatsauce
1 pakke friske lasagneplader (ca. 300 g)
Tilbehør
Godt brød
Tænd ovnen på 220º. Riv squashene på den grove side af et rivejern. Hak løget fint og riv parmesanosten. Varm en dyb pande op med olie og steg squash og løg i ca. 3 min. ved middel varme. Tilsæt hytteost og halvdelen af parmesanosten, rør godt rundt og krydr med muskatnød, salt og peber. Læg et lag af squashblandingen i bunden af et ovnfast fad. Fordel et lag tomatsauce over og derefter et lag lasagneplader. Fortsæt på denne måde, så der bliver ca. 4 lag. Slut af med et lag lasagneplader, smør tomatsauce på toppen og drys med resten af parmesanosten. Bag retten ved 220° i ca. 20 min. og server med godt brød som tilbehør.
Tip: Lad gerne lasagnen stå et par minutter og dampe af, inden den serveres.
Madopskrift: Camilla Biesbjerg Mikkelsen
Find flere opskrifter her...
Spaghetti med gulerod-fetasauce [1]
Rød lasagne med parmaskinke
[2]Spinatlasagne [3]
Kender du kogebogen? Klik her...
[4]Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [5]
Squash-lasagne med hytteost og tomatsauce
God og sund lasagne til 4 personer
hovedretter [7]

Landscape 1
0
F