Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Violer i maden

Violer i maden

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 05/15/2012 - 15:35

Af Frank Kirkegaard Hansen, havearkitekt

En særlig delikatesse til de fingernemme er kandiserede martsvioler, der pensles med æggehvide og drysses med sukker. Det giver et ekstra pift til desserten, når kager eller is er pyntet med de små herligheder.

Violsnaps
Du kan lave en mild og aromatisk kryddersnaps af martsvioler. Fyld et syltetøjsglas med blomsterhoveder og hæld vodka over. Lad det trække tre til seks dage på et mørkt sted, indtil den får en lys violet farve. Si blomsterne fra og fortynd snapsen, hvis den er blevet for kraftig eller sprittet.


Violer kan pryde din have hele sæsonen - læs mere her... [1]







Masser af gode haveting i Familie Journals Shop [2]

[3]
forår [4]

En særlig delikatesse fra haven

have [5]
Tirsdag d. 15. maj 2012 - af Redaktion
Image icon 16-haven-hornviol-280.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/hus-og-have/have/violer-i-maden

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/Artikler/Have/2012/04/16 Violer i foraarssaesonen.aspx
[2] http://shop.familiejournal.dk/productlistpaging/have/?profile=FamilieJournalen&group=have&curpage=1
[3] https://www.familiejournal.dk/tags
[4] https://www.familiejournal.dk/tags/foraar
[5] https://www.familiejournal.dk/hus-og-have/have
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/websites/familiejournalen-dot-dk/website/artikler/have/2012/04/16-haven-hornviol-280.jpg