(6 pers.)
250 g hvid fiskefilet
1 spsk. groft salt
2 dl mælk
2 laurbærblade
Peber
150 g kogte mosede kartofler
Lidt sorte oliven
til pynt
Tilbehør
Feldsalat og sprøde, ristede brødskiver
Læg fisken i et fad med salt og lad den trække 1 time på køl. Børst saltet af den og kog den i mælk med laurbærblade i 2 min., til den falder fra hinanden. Tag den op og blend den med kartofler og så meget mælk, at det bliver en fast blød masse. Anret med en sort oliven i hver klat. Pynt med salat og små brødskiver.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
SKØNNE FORRETTER
21 opskrifter på lækre appetizers og snacks, som du kan forkæle dine gæster med. Klik her for at se masser af opskrifter [1]
Server som del af en middag med...
Kylling med vilde svampe og kartoffelgratin [2] til hovedret
Valnøddeiskage [3] til dessert
Køkkenudstyr - til den bedste pris
[4]Kender du kogebogen? Klik her...
[5]Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [6]