(8 stk.)
1 pk. butterdej
1 ds. ferskner i både
2 spsk. ribsgelé
50 g marcipan
1 æg til pensling
1 spsk. perlesukker
Tilbehør
En god vaniljeis
Rul butterdejen ud og udstik 8-10 cm. store cirkler. Læg en ferskenbåd, lidt ribsgelé og marcipan på den ene halvdel af hver cirkel. Fold den anden halvdel over og klæb kanterne sammen med lidt sammenpisket æg. Pensl piroggerne med sammenpisket æg, drys med perlesukker og bag dem ved 200° i 15 min. Server piroggerne afsvalet med vaniljeis, fersken og lidt gelé.
Madopskrift: Birgit Mikkelsen
Find flere opskrifter her...
Citronsorbet [1]
Pandekager med stegte æbler og figner [2]
Flamberede dessertpandekager [3]
Kender du kogebogen? Klik her...
[4]Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [5]
Dessertpirogger
Læsernes bedste opskrift kommer i denne uge fra Birgit Mikkelsen fra Egå. Se hendes opskrift på dessertpirogger her
dessert og kage [7]

Landscape 1
0
F