Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Pasta med ost, tomater og basilikum

Pasta med ost, tomater og basilikum

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 04/15/2010 - 13:12

(2 pers.)
30 min.

200 g linguine el. fettucinepasta
2 spsk. smør
2 hakkede skalotteløg
2 hakkede fed hvidløg
100 g fintrevet parmesan
100 g fintrevet pecorino (italiensk fåreost)
100 g fintrevet danbo, svenbo el. emmentaler
Masser af friskkværnet peber
200 g cherrytomater
1 potte basilikum

Begynd med at halvere tomaterne og sætte dem i ovnen på 200° drysset med lidt salt.
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Sauter imens løg og hvidløg ved svag varme i smørret. Når pastaen er næsten klar, hældes vandet fra den (gem lidt vand). Lidt af vandet og ostene kommes i panden, til osten smelter. Der drysses med masser af peber og hakket basilikum og de ovnstegte tomater.
Pastaen vendes i og serveres rygende varm.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen



Prøv flere pasta-retter...
Pasta med muslinger og rejer [1]
Pasta med kylling og bønner [2]
Pasta med ragout af svinekød [3]

[4]

Serveret med tre slags ost

hovedretter [5]
Fredag d. 23. april 2010 - af Redaktion
Image icon 35f33af61d5c4842bd0538143b58d22b.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/pasta-med-ost-tomater-og-basilikum

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/pasta-med-muslinger-og-rejer
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/pasta-med-kylling-og-boenner
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/pasta-med-ragout-af-svinekoed
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/35f33af61d5c4842bd0538143b58d22b.jpg