Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Svinekotelet med gulerødder i timian

Svinekotelet med gulerødder i timian

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 12/10/2009 - 15:17

(1 pers.)
35 min.

1 svinekotelet
Salt og peber
3 gulerødder
1 hakket skalotteløg
½ potte timian
20 g smør
1 dl hvidvin
200 g kartofler
1 spsk. olivenolie
Salt og peber

Tilbehør
Tyk yoghurt rørt med lidt sennep

Skær kartofler i både, stil dem i ovnen ved 210° i 30 min. Skræl gulerødder og skær dem i penge (skiver). Steg dem med hakket skalotteløg i smør i 3 min. ved høj varme. Hæld vin ved og skru ned. Lad det simre i 5 min. og tilsæt så salt, peber og hakket timian. Giv det 2 min. mere og sluk. Mens gulerødderne simrer, steges koteletten ved høj varme 3 min. på hver side og evt. 2 min. mere ved lav varme. Serveres med lidt tyk krydret yoghurt.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Svinekoteletter med blomkålsris og karry
[1]Spareribs med radisesalat og nudler [2]
Svinekød i karry [3]

[4]

Lækker middag på 35 minutter

hovedretter [5]
Onsdag d. 23. december 2009 - af Redaktion
Image icon 9eb93977d3934654a866e26365e59a1c.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/svinekotelet-med-guleroedder-i-timian

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/svinkoteletter-med-blomkaalsris-og-karry
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/spareribs-med-radisesalat-og-nudler
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/svinekoed-i-karry
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/9eb93977d3934654a866e26365e59a1c.jpg