(4 pers.)
250 g små gulerødder
2 skalotteløg
1 økologisk appelsin
1 økologisk citron
3 spsk. olivenolie
1 spsk. lys balsamicoeddike
Salt, citronpeber
Skræl gulerødderne og kog dem lige præcis møre i letsaltet vand. Pil og hak løgene fint. Riv skallen af appelsin og citron og pres appelsinsaften. Bland løg med citrusskal, appelsinsaft, olivenolie og balsamico. Smag til med salt og peber. Hæld marinaden over de varme gulerødder og lad dem trække mindst 30 min.
Gulerødderne kan holde sig i en plastboks i køleskab 4-5 dage så lav hellere dobbelt portion.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Find flere opskrifter her...
Krydrede ris med tranebær [1]
Gulerødder med parmesan og honningdressing [2]
Citronstegte rodfrugter med løg og oliven [3]
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [4]
Citrusmarinerede gulerødder
Friske og dejlige gulerødder, der passer til det meste danske og orientalske mad

Landscape 1
0
F