Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Hotdogs

Hotdogs

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 04/19/2010 - 11:21

(4 pers.)

25 g gær
3 dl vand
1 spsk. olie
½ tsk. salt
½ spsk. sukker
100 g grahamsmel
250 g mel
1 l vand
5 peberkorn
1 spsk. eddike
2 løg
8 gode, røde pølser

Rør gæren ud i vandet, tilsæt olie, salt, sukker, grahamsmel og mel og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve i 45 min. og form den til 8 aflange brød. Læg brødene to rækker a fire i en 25 x 30 cm smurt bradepande, lad dem efterhæve 15 min. og bag dem ved 225° i 10 min., til de er gyldne.
Kog vandet op med peberkorn, eddike og det ene løg, tag gryden af og læg pølserne i vandet i 10 min.
Hak det sidste løg og server pølser i brødene med agurkesalat, remoulade, sennep og ketchup.

Se opskriften på Pølsemandens ketchup her [1].

Madopskrift: Kristina Marckmann


Mere med pølser...
Pølser med søde cherrytomater [2]
Bayerske pølser med varm kartoffelsalat [3]

[4]

Super gode - med hjemmelavede brød

hovedretter [5]
Onsdag d. 5. maj 2010 - af Redaktion
Image icon 9a72bbc187ac4d798359391d73b68e55.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/hotdogs

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/poelser-med-soede-cherrytomater
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/bayerske-poelser-med-varm-kartoffelsalat
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/9a72bbc187ac4d798359391d73b68e55.jpg