Ingredienser til kokoskage
150 g smør
250 g sukker
2 æg
125 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
4 spsk. kokosmel
1 dl kogende vand
Glasur
Kakao
Flormelis
Vand
Fremgangsmåde til kokoskage
Smelt smørret, rør sukkeret i og pisk æggene i et ad gangen. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og kokosmel og rør det i æggemassen. Rør dejen godt igennem og tilsæt vandet lidt ad gangen. Kom dejen i en smurt sandkageform og bag kagen ved 175° i 50 min. Rør glasuren og pynt den afkølede kage med den.
Bageopskrift: Lone Katrine Jensen
Kager i bradepande
















Sandkage med citron og vanilje
Nem og god kage - tilføj eventuelt frugtstykker
Se opskriften her... [8]






Radiokage
Tresserkage, som fik sit navn, fordi den lignede forsiden af datidens radioer
Se opskriften her... [11]






Æblekage bagt i lag
Lækker kage med masser af æbler og fugtig marcipandej
Se opskriften her... [14]






Relaterede artikler
Nyeste artikler