Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Kylling, nødder og pasta

Kylling, nødder og pasta

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 11/16/2009 - 16:32

(2 pers.)
20 min.

200 g papardellepasta (bred båndpasta)
200 g kyllingefilet-stykker
50 g grofthakkede valnødder
4 cherrytomater i kvarte
1 hakket forårsløg
Olie
Hvidvinseddike
1 tsk. Dijonnaise
½ dl cremefraiche 18%
Hakket esdragon til pynt

Tilbehør
Grove flute


Kog pastaen efter anvisning på pakken. Kom kylling i mindre stykker i en gryde med lidt vand og pocher i 5 min., til væden er dampet næsten væk. Kom så nødder tomater, løg, olie, eddike og sennep i sammen med lidt af estragonen. Når det har simret ca. 5 min., røres cremefraiche i, og der slukkes. Vendes i pastaen og drysses med estragon.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Prøv også...
Ravioli med krebs og dildsovs
[1]Pasta med ragout af svinekød [2]
Pasta med rejer og krydderurtesovs [3]

[4]
fjerkræ [5]
kylling [6]
kylling [6]
kylling [6]

Sund og farverig middag på 20 minutter

hovedretter [7]
Onsdag d. 25. november 2009 - af Redaktion
Image icon e0c5d94410404601bf382debcd17f16e.jpg [8]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kylling-noedder-og-pasta

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/ravioli-med-krebs-og-dildsovs
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/pasta-med-ragout-af-svinekoed
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/pasta-med-rejer-og-krydderurtesovs
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/fjerkrae
[6] https://www.familiejournal.dk/tags/kylling
[7] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[8] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/e0c5d94410404601bf382debcd17f16e.jpg