(4 pers.)
30 min.
1 citron
2½ dl couscous
2½ dl kogende vand
2 tsk. olivenolie
600 g oksekød i tern
1 tsk. stødt spidskommen
6 cherrytomater, hakkede
½ agurk i tern
2 forårsløg i skiver
Salt og peber
½ dl hakkede mynteblade
1 dl hakket persille
2 dl friskbælgede ærter
Riv skallen af citronen fint og pres den for saft. Overhæld couscous med kogende vand og lad den trække i 5 min. Sæt kødet på spid og pensl med lidt olie, spidskommen, salt og peber samt nogle dråber af citronen. Steg på grill (pande) i 3 min. på hver side. Vend couscous med alle grønsagerne, olivenolie, citronsaft og -skal og vend rundt. Server straks, spiddene er klar.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Flere retter med gode salater...
Hakkebøf med middelhavssalat [1]
Spareribs med radisesalat og nudler [2]
Lammekoteletter med melonsalat og myntekartofler [3]
Oksespid med fyldig salat
Grillet oksespid med couscous-salat
hovedretter [7]

Landscape 1
0
F