Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Braiseret and med juleøl

Braiseret and med juleøl

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 01/18/2010 - 13:24

(6 pers.)

1 and, 2400-2600 g
½ spsk. salt
Peber
1 spsk. smør
1 bdt. frisk timian
4 fed hvidløg
6 gulerødder
400 g champignoner
4 skalotte løg
1 juleøl
2 dl fløde
1 limefrugt


Parter anden i 10 dele, gnid stykkerne med salt og krydr med peber. Brun stykkerne i smørret sammen med timian og hvidløg og læg dem i et ovnfast fad. Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Rens champignonerne og skær dem og løgene i kvarte. Svits gulerødder, champignon og løg i gryden et par min. og tilsæt juleøl, fløde og limesaft. Lad det koge op og hæld det hele over andestykkerne. Dæk fadet med stanniol og stil det i ovnen ved 180° i 50 min. Smag til og server med kogte, persilledryssede kartofler.

Opskrift: Kristina Marckmann


Prøv også...
Sprængt andelår med peberrodsgrønsager [1]
Andebryst med blommesovs [2]


jul [3]

Lav lækker and hele året - uden at hele huset dufter af jul

hovedretter [4]
Fredag d. 29. januar 2010 - af Redaktion
Image icon d193915aca1b4bae907b255ffe4a54b9.jpg [5]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/braiseret-and-med-juleoel

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/spraengt-andelaar-med-peberrodsgroensager
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/andebryst-med-blommesovs
[3] https://www.familiejournal.dk/tags/jul
[4] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[5] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/d193915aca1b4bae907b255ffe4a54b9.jpg