Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Tortilla de patate

Tortilla de patate

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 09/15/2010 - 11:07

(4 pers.)

3 store kartofler
1 løg
4 æg
4-5 spsk. olivenolie
Salt og peber


Skær kartoflerne i meget små tern eller riv dem groft. Skyl dem og dup dem tørre. Pil og hak løg. Varm olie og steg løg og kartofler af flere omgange. Pisk æggene sammen og kom salt og peber i. Hæld det over kartoffelblandingen. Skru lidt op til middelvarme og ryst panden let. Når æggemasen er fast, vendes tortillaen forsigtigt (med mellemstation af grydelåg el. lign.) Steg den på den anden side til lysebrun og server straks - gerne som appetizer.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Æggekage [1]
Æggekage med bønner, tomat og laks
[2]Tapas fra baskerlandet [3]

[4]
tortilla [5]

En klassisk spansk omelet

forretter og tilbehør [3]
Tirsdag d. 12. oktober 2010 - af Redaktion
Image icon 1cd289df9b324ff686e00d4443ba29a9.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/tortilla-de-patate

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/Mad/Hovedret/2010-12-Aeggekage.aspx
[2] https://www.familiejournal.dk/Mad/Hovedret/2009-45-Aeggekage-med-boenner-tomat-og-laks.aspx
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/tortilla
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/1cd289df9b324ff686e00d4443ba29a9.jpg