Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Kyllinge-svampefrikassé

Kyllinge-svampefrikassé

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 12/11/2008 - 12:56

(2 pers.)
20 min.

Ca. 400 g kyllingekød (rest fra dagen før el. to stykker stegt bryst)
300 g rensede skivede svampe
20 g smør
1 spsk. hvedemel
1½ dl mælk
1 dl hakket frisk persille
Salt og peber

Tilbehør:
Citron og kogt ris

Steg svampene i smørret, til de er brune, drys med mel og spæd med mælk. Kom kylling i mindre stykker ved og smag til med salt, peber og hakket persille. Server med ris og citronbåde.


Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen




Prøv også ...
Lakseburger som i Grækenland [1]



[2]
fjerkræ [3]
kylling [4]
kylling [4]
kylling [4]

(2 pers.)20 min.Ca. 400 g kyllingekød (rest fra dagen før el. to stykker stegt bryst)300 g rensede skivede svampe20 g smør1 spsk. hvedemel 1½ dl

hovedretter [5]
Onsdag d. 17. december 2008 - af Redaktion
Image icon 690d936fdde04ed1828b7d2c3940acf1.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kyllinge-svampefrikasse

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/lakseburger-som-i-graekenland
[2] https://www.familiejournal.dk/tags
[3] https://www.familiejournal.dk/tags/fjerkrae
[4] https://www.familiejournal.dk/tags/kylling
[5] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/690d936fdde04ed1828b7d2c3940acf1.jpg