(4 pers.)
1 frisk ananas
2 spsk. hyldeblomstsaft
1 spsk. balsamicoeddike
2 tsk. rørsukker
2 pasteuriserede æggeblommer
25 g flormelis
½ stang vanilje
200 g flødeost
1 spsk. hyldeblomstsaft
Skær ananassen i skiver og bland hyldeblomstsaft, balsamico og rørsukker til en marinade. Hæld marinaden over ananasskiverne og lad dem trække i en time. Pisk æggeblommer, flormelis og kornene fra vaniljestangen lyst og luftigt og rør flødeost i. Rør hyldeblomstsaften i lidt ad gangen og stil cremen på køl. Grill ananasskiverne et par min. på hver side og server dem lune sammen med den kolde ostecreme.
Madopskrift: Kristina Marckmann
Find flere desserter her...
Blåbærtrifli med kokos [1]
Kanelpærer med råcreme [2]
Cheesecake med melon og hyldeblomst [3]
Grillede ananas med hyldeblomst og ostecreme
Skøn lille dessert med frugt og ost
dessert og kage [5]

Landscape 1
0
F