Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Rødspætter med asparges og urtecremefraiche

Rødspætter med asparges og urtecremefraiche

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 04/22/2009 - 11:13

15 min. + 20 min. i ovnen
(3 pers.)

500 g rødspættefileter
1 bdt. asparges
Salt og peber
Revet skal af 1 citron
1 forårsløg
1 dl cremefraiche
2 spsk. klippet dild
½ dl hakket citronmelisse
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. citronsaft

Skyl aspargesene og bræk den træede ende af. Drys rødspættefileterne med salt, peber og citronskal. Halver forårsløget på langs og skold strimlerne. Læg 2-3 asparges på hver filet, pak den omkring aspargesene og bind med strimler af forårsløg. Læg rødspættefileterne i et ovnfast fad, tilsæt lidt vand og damp den i ovnen ved 150° i 20 min. Rør cremefraichen med dild, citronmelisse, salt, peber og citron. Server med kogte kartofler og friske tomater.

Madopskrift: Kristina Miechels


Prøv mere med fisk...
Persillepaneret ørred [1]
Tungratin med grønt [2]
Birkespaneret fiskefilet med rissalat [3]

[4]

Spring ud i foråret med rødspætter, friske grøntsager og urter

hovedretter [5]
Onsdag d. 29. april 2009 - af Redaktion
Image icon 9bf23ebcc03f44269f1a6c27a032f1b2.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/roedspaetter-med-asparges-og-urtecremefraiche

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/persillepaneret-oerred
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/tungratin-med-groent
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/birkespaneret-fiskefilet-med-rissalat
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/9bf23ebcc03f44269f1a6c27a032f1b2.jpg