Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Bagte rødbeder med gedeost

Bagte rødbeder med gedeost

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 07/06/2010 - 10:37

(4-5 pers.)

500 g små rødbeder
Salt
100 g blød gedeost
1 spsk. honning
Lidt timiankviste
Brød

Børst rødbederne under koldt vand. Lad rodspidsen og nogle cm af stilkene blive siddende. Kog rødbederne 10 min. i letsaltet vand, til de næsten er møre (kan gøres dagen før). Læg rødbederne (evt. halverede, hvis de ikke er små) i portionsforme og drys med salt. Dryp 1 spsk. honning over og smuldr 100 g blød gedeost over (eller hvidløgsost). Slut af med nogle kviste timian. Bages i ovnen 8 min. ved 225°. Serveres til forret lune med godt brød.
Tip: Smid ikke den grønne top væk, den kan bruges som spinat.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere retter med rødbeder her...
Rødbedesalat med gedeost [1]
Rødbedesalat med perlespelt og peberrod [2]
Grillet kylling med rødbede-spinatsalat [3]

[4]

En skøn forret med rødbeder

forretter og tilbehør [2]
Mandag d. 12. juli 2010 - af Redaktion
Image icon 8c7c6ccfe5514ee4972acc31db327f50.jpg [5]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/bagte-roedbeder-med-gedeost

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/roedbedesalat-med-gedeost
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/grillet-kylling-med-roedbede-spinatsalat
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/8c7c6ccfe5514ee4972acc31db327f50.jpg