Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Bagte pærer med nougat og kanelcreme

Bagte pærer med nougat og kanelcreme

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 07/15/2010 - 13:09

(6 pers.)

60 g mel
½ spsk. kakao
60 g rørsukker
40 g smør
3 pærer
75 g nougat
1 dl cremefraiche
½ dl græsk yoghurt
1 tsk. kanel


Bland mel, kakao og rørsukker og hak smørret i til en usammenhængende smuldredej. Halver pærerne, fjern blomsten og kernehuset og læg dem med skærefladen opad i et ovnfast fad. Skær nougaten ud i 6 stykker og læg dem i hullerne efter kernehusene. Fordel smuldredejen over pærerne og bag dem ved 180° i 25 min. Bland cremefraiche og yoghurt og rør kanel i. Server pærerne lune med den kolde kanelcreme.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere desserter her...
Citrontærte uden ovn [1]
Cheesecake med melon og hyldeblomst [2]
Melonsalat i chokoladekurv [3]

[4]

Lækre varme pærer med nougat og kanel

dessert og kage [5]
Lørdag d. 14. august 2010 - af Redaktion
Image icon f1e2550856d644e08e6ff6af5c5dc2b8.jpg [6]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage/bagte-paerer-med-nougat-og-kanelcreme

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage/citrontaerte-uden-ovn
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage/cheesecake-med-melon-og-hyldeblomst
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage/melonsalat-i-chokoladekurv
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/dessert-og-kage
[6] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/f1e2550856d644e08e6ff6af5c5dc2b8.jpg