Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Broccolipasta

Broccolipasta

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 09/24/2008 - 10:26

200 g pasta
600 g broccoli
Salt og peber
4 æg
1 dl mælk
10 g blødt smør
50 g fast blå ost, som kan rives

Kog pastaen. Skær broccolien i små stykker og kom dem i pastavandet, når der er 4-5 min. tilbage af kogetiden. Pisk æg og mælk sammen i en slip let-gryde og kom smørret i. Varm forsigtigt til en cremet æggeblanding. Smag til med ost, salt og peber. Hæld pastaen i sigte. Server i dybe tallerkner med ostesaucen over.

Opskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Foto: Jette M. Vesterager

broccoli [1]

200 g pasta600 g broccoliSalt og peber4 æg1 dl mælk10 g blødt smør50 g fast blå ost, som kan rivesKog pastaen. Skær broccolien i små stykker og kom

forretter og tilbehør [2]
Onsdag d. 24. september 2008 - af Redaktion
Image icon ed0cacbd23bd40ec8fcd5786207f1516.jpg [3]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer/broccolipasta

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/tags/broccoli
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/forretter-og-tilbehoer
[3] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/ed0cacbd23bd40ec8fcd5786207f1516.jpg