Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Kyllinge-ferskenspid med sprøde kartofler

Kyllinge-ferskenspid med sprøde kartofler

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 07/30/2009 - 15:53

15 min. + 15 min. i ovnen
(3 pers.)

650 g små kartofler
2 kyllingebryster
2 faste ferskner
150 g bacon i skiver
3 tsk. groft salt
2 tsk. hel rosenpeber
2 kviste timian
1 spsk. rasp
2 spsk. olivenolie

Kog kartoflerne i letsaltet vand i 12 min. og lad dem dryppe af. Skær kyllingefileter og ferskner i tern på 2x2 cm og halver baconskiverne. Kom bacon omkring kyllingestykkerne og træk dem på spid skiftevis med ferskenstykkerne. Knus salt, rosenpeber og timian i en morter og bland det med raspen. Tril kartoflerne først i olien og herefter i krydderraspen. Læg kartoflerne i et ovnfast fad og steg dem ved 225° i 15 min. Gril kyllingespiddene ved middelhøj varme i 4-5 min. på hver side.


Madopskrift: Kristina Miechels


Sæt mere på spid...
Oksespid med fyldig salat [1]
Grillede fiskespid med quinoasalat [2]
Frikadellespid med agurke-kartoffelsalat [3]

[4]
fjerkræ [5]
kylling [6]
kylling [6]
kylling [6]

Sæt kyllingen på spidsen - og få forslag til mere på spid

hovedretter [7]
Torsdag d. 20. august 2009 - af Redaktion
Image icon 8405ad1823554677bdd8cbd8dfd044e8.jpg [8]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kyllinge-ferskenspid-med-sproede-kartofler

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/oksespid-med-fyldig-salat
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/grillede-fiskespid-med-quinoasalat
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/frikadellespid-med-agurke-kartoffelsalat
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/fjerkrae
[6] https://www.familiejournal.dk/tags/kylling
[7] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[8] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/8405ad1823554677bdd8cbd8dfd044e8.jpg