Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Sesamkyllinger

Sesamkyllinger

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 06/16/2009 - 10:34

(4 pers.)

4 hele kyllingelår (over- og underlår)

Panering
1 æg
1 dl mælk
½ dl mel
½ dl sesamfrø
1 tsk. salt
½ tsk. mild chilipulver
½ tsk. paprika
50 g smør


Pisk æg og mælk sammen i en dyb tallerken. Bland mel, sesamfrø, salt og krydderier i en anden tallerken. Vend først kyllingestykkerne i mælkeblandingen og så i melblandingen. Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad med skindsiden nedad. Smelt smørret og dryp det over. Sæt fadet i ovnen på midterste rille 40-45 min. ved 200°. Vend kyllingestykkerne, når halvdelen af tiden er gået.
Server med kartoffelsalat eller fyldig grøn salat og brød.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Mere med kylling...
Krydrede kyllingespid med agurkesalat [1]
Stegt kylling med skilt sovs [2]
Kylling i kraftig tomatsovs
[3]


[4]
fjerkræ [5]
kylling [6]
kylling [6]
kylling [6]

Spises sprøde og varme

hovedretter [7]
Onsdag d. 1. juli 2009 - af Redaktion
Image icon 4c0c8a9bc79c40cfa1c22a0124a59bc6.jpg [8]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/sesamkyllinger

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/krydrede-kyllingespid-med-agurkesalat
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/stegt-kylling-med-skilt-sovs-en-nyfortolket-huttemeier-klassiker
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kylling-i-kraftig-tomatsovs
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/fjerkrae
[6] https://www.familiejournal.dk/tags/kylling
[7] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[8] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/4c0c8a9bc79c40cfa1c22a0124a59bc6.jpg