(4 pers.)
4 hele kyllingelår (over- og underlår)
Panering
1 æg
1 dl mælk
½ dl mel
½ dl sesamfrø
1 tsk. salt
½ tsk. mild chilipulver
½ tsk. paprika
50 g smør
Pisk æg og mælk sammen i en dyb tallerken. Bland mel, sesamfrø, salt og krydderier i en anden tallerken. Vend først kyllingestykkerne i mælkeblandingen og så i melblandingen. Læg kyllingestykkerne i et ildfast fad med skindsiden nedad. Smelt smørret og dryp det over. Sæt fadet i ovnen på midterste rille 40-45 min. ved 200°. Vend kyllingestykkerne, når halvdelen af tiden er gået.
Server med kartoffelsalat eller fyldig grøn salat og brød.
Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen
Mere med kylling...
Krydrede kyllingespid med agurkesalat [1]
Stegt kylling med skilt sovs [2]
Kylling i kraftig tomatsovs
[3]
Sesamkyllinger
Spises sprøde og varme
hovedretter [7]

Landscape 1
0
F