2 skalotteløg
1 spsk. smør
500 g ærter
1 dl fløde
5 dl grønsagsbouillon
200 g kogte rejer
2 spsk. bredbladet persille
Salt og peber
Hak løgene og sauter dem i smørret et par min., uden de tager farve. Tilsæt ærter, bouillon og persille og lad det småkoge i 10 min. Blend suppen med en stavblender, til den er helt glat, tilsæt fløden og lad det koge op.
Smag til med salt og peber, tilsæt rejer og server med godt brød.
Madopskrift: Kristina Marckmann
FINE BLONDER
Supersøde beige farvede viskestykker med lille blondekant, der pynter flot i køkkenet. 3 stk. koster 49 kr. og kan købes i shoppen [1]
Find flere opskrifter her...
Kold agurkesuppe med løvstikke [2]
Aspargessuppe med urter og æggeblomme [3]
Hvidløgssuppe [4]
Køkkenudstyr - til den bedste pris [5]
Kender du kogebogen? Klik her... [6]
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [7]