Published on Familie Journal (https://www.familiejournal.dk)

Hjem > Kyllingelår med vinterwaldorf

Kyllingelår med vinterwaldorf

Written by Anonym (ikke efterprøvet) On the 01/21/2009 - 10:12

30 min. + 45 min. i ovnen
(2 pers.)

2 store kyllingelår med både over og under el. 4 overlår
Salt og peber
Lidt olivenolie
2 æbler
½ citron
2 spsk. mayonnaise
1 tsk. dijon
2 stilke blegselleri
1 buket broccoli
16 valnødder
1 dl rucolasalat

Tilbehør
Kartofler

Dryp kyllingen med salt, peber og olie og stil den i ovnen ved 200 grader i 45 min. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. Damp broccolien i buketter i lidt vand med salt i 2 min. Afkøl. Skær æbler i både og dryp med citron, skyl blegselleri og skær i skiver. Rør mayonnaise med dijon og lidt citronsaft og vend broccoli med blegselleri, æbler, og nødder og fold med rucola til sidst. Server med kartofler, der kan dyppes i den gode kyllingesky.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Når det skal være fjerkræ...
Kylling med æblesovs og grønne bønner [1]
Kyllingegryde [2]
Krydret and fra Thailand [3]

[4]
fjerkræ [5]
kylling [6]
kylling [6]
kylling [6]

30 min. + 45 min. i ovnen(2 pers.)2 store kyllingelår med både over og under el. 4 overlårSalt og peberLidt olivenolie2 æbler½ citron2 spsk.

hovedretter [7]
Onsdag d. 28. januar 2009 - af Redaktion
Image icon 63cd61f536a546c3ae7e5f317168023e.jpg [8]
Landscape 1
0
F

Source URL: https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kyllingelaar-med-vinterwaldorf

Links
[1] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kylling-med-aeblesovs-ris-og-groenne-boenner
[2] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/kyllingegryde-1
[3] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter/krydret-and-fra-thailand
[4] https://www.familiejournal.dk/tags
[5] https://www.familiejournal.dk/tags/fjerkrae
[6] https://www.familiejournal.dk/tags/kylling
[7] https://www.familiejournal.dk/madopskrifter/hovedretter
[8] https://dk-drupaller-prod-s3bucket-ymg73fqfni8n.s3.amazonaws.com/familiejournal/s3fs-public/media/63cd61f536a546c3ae7e5f317168023e.jpg