(4 pers.)
400 g laksefilét af midterstykket
2 dl piskefløde
3-4 cm peberrod
Salt og peber
1 usprøjtet citron
½ bundt dild
Salatblade til pynt
Tilbehør
Brød
JEG ELSKER MORMORMAD
Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her [1]
Bring vand i kog og tilsæt salt. Skær den ferske laks i fire ens stykker. Læg laksen i vandet og sluk. Lad laksen trække 8 min. i vandet. Pisk fløden til let skum og smag til med masser af friskrevet peberrod, salt, peber og lidt revet citronskal. Anret på salatblade med citronbåde og dild. Server med brød som tilbehør.
Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen
Find flere opskrifter her...
Tarteletter med fiskeboller og rejer [2]
Hvidkål med lyssej og sennepscreme [3]
Stjerneskud [4]
Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her [5]
Køkkenudstyr - til den bedste pris
[6]Kender du kogebogen? Klik her...
[7]Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop [8]